Löydä parhaat kengät syksyyn! - My Milou

Löydä parhaat kengät syksyyn!

Tämän syksyn kenkämuoti on rentoa, mutta käytännöllistä

Syys- ja talvikenkien valitseminen voi joskus olla haastavaa. Koska kengät ovat meillä jokapäiväisessä käytössä, niiden valintaan kannattaa panostaa. Kenkävalikoimamme on huolella valittu, kriteerinä laadukkuus trendien ohella.

Syksyn trendikkäimmät kengät ovat ns. paksupohjaiset chunky-bootsit, cowboy-henkiset bootsit sekä pitkänä että puolipitkänä ja klassisempi biker-bootsi. Voit halutessasi yhdistää näyttävän kengän vajaamittaisiin housuihin tai mekkoihin luodaksesi trendikkään lookin.

Paksut pohjat jatkavat kengissä edelleen. Mallistossamme löydät myös paljon erilaisia saappaita.

My Miloun Minnan kenkäsuosikit tälle syksylle

Minna
Haluamme auttaa sinua päätöksenteossa esittelemällä meidän omat kenkäsuosikkimme. Tässä Tampereen My Miloun Minnan omat valinnat:

 

1. Fenya Snake nilkkurit

Fenya nilkkurit snake

”Ihastuttava snake - uudennäköinen bootsi, hyvä lesti ja laadukas nahka!
Voi yhdistellä asuun kuin asuun.”

 

Classic biker nilkkurit cognac
 ”Upea biker - nilkkuri reippaaseen menoon ja kestää myös loskan!”

 

Nohra saappaat black
 ”Huikea stretch-nahka ja upea korko. Saappaan materiaali erityisen ihana!”

 

Laadukas nahkakenkä on klassinen ja kestää aikaa, kun pidät huolta kengistäsi.

Keräsimme sinulle myös vinkit nahkakenkien hoitoon.

Käytön jälkeen kenkien tulisi “levätä”. Kengät keräävät käytössä kosteutta ja käytön jälkeen kosteuden pitäisi päästä poistumaan kengästä. Huomaa, että saappaat ja pitkävartiset kengät vaativat pidemmän lepoajan kuivuakseen kuin matalat kengät tai nilkkurit. Kosteus poistuu aina ylöspäin, joten säilytä kengät pystyasennossa. Voit laittaa esimerkiksi rullatun sanomalehden saappaiden varsiin.

 

Näin säilytät kenkäsi oikein:

  • Puhdista kengät käytön jälkeen. Voit puhdistaa pintanahkaisen kengän kenkäharjalla tai liinalla. Mokkanahkaisten kenkien pitää antaa kuivua ennen puhdistusta. Mokkakengät kannattaa puhdistaa erillisellä mokkaharjalla.
  • Käytä kengän materiaaliin sopivaa hoitoainetta. Pintanahkaisen kengän hoitoon soveltuvat erilaiset pintanahkaisen ns.perinteisen nahkakengän hoitoaine sekä kiilloke. Mokkanahkaiseen kenkään suosittelemme suihketta, joka suojaa kenkää lialta ja kosteudelta.
  • Jos kenkääsi muodostuu ns.suolaraja (harmahtava raita ja nahka näyttää aaltoilevalta) sen saat pois nahanhoitoaineella. Viimeistele puhdistus nahkarasvalla tai kenkälankilla.