Rekisteriseloste

Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja suhtaudumme asiaan vakavasti. Mielestämme on tärkeää, että säännöt ovat selkeät ja asiakkaamme ymmärtävät mitä tietoja keräämme. Tällä sivulla kerromme kuinka My Milou käsittelee henkilötietojasi.

Voit halutessasi muuttaa tai korjata omia asiakastietojasi ottamalla meihin yhteyttä tai muokkaamalla näitä itse kirjautumalla sisään asiakastilillesi.

Ota yhtyettä tietosuojaa koskevissa asioissa sähköpostilla: info@mymilou.fi

Tämä rekisteriseloste on viimeksi päivitetty 20.06.2024

1. Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Alkuperäinen laatimispäivä 6.4.2010

1.1. Rekisterinpitäjä


AMW Fashion Oy
Kauppapaikka Tavastila, Eteläkatu 14
13100 HÄMEENLINNA
FINLAND

1.2. Rekisteriasioista vastaava

AMW Fashion Oy 
y-tunnus: 3423038-1
Kauppapaikka Tavastila, Eteläkatu 14
13100 HÄMEENLINNA

FINLAND

1.3. Rekisterin nimi

Mymilou.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisteri

1.4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)


Mymilou.fi:n käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

1.5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:

  • nimi
  • osoite
  • puhelin
  • sähköposti

Keräämme asiakkailtamme myös tietoja:

Rekisteröityminen:
My Dear -käyttäjätilin liittyvät tiedot ja rekisteröintipäivä. Nämä ovat asiakkaan tarkennuksia ostotarpeistaan, kuten kengän koko. 

Käyttäytyminen verkkosivulla ja laitetiedot:
Toiminta verkkosivuillamme.

Tilaukset:
Keräämme tietoa tilauksiin, toimituksiin, laskukseen liittyvistä vaiheista sekä yhteydenotoistasi asiakaspalveluumme.

Sähköpostimarkkinointi:
Markkinointiluvan suostumuksen antaneille keräämme tietoa kuinka sähköpostien toimituksesta, avaamisesta ja muista toiminnoista.

Mahdolliset asiakkaan tekemät arviot ja arvostelut tuotteista, palveluista tai yrityksestämme tallennetaan. Samoin mahdolliset muut kyselyt.

1.6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Mymilou.fi:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

My Miloun ja My Miloun toimittajat ja yhteistyökumppanit käsittelevät pääsääntöisesti henkilötietoja Suomessa. Jos tietoa luovutetaan EU-alueen ulkopuolelle, niin tätä tehdään EU-tietosuoja-asetuksen mukaan.


1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet


Mymilou.fi:n käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu IT-alan yleisten standardien mukaisesti ja asiakastietoihin pääsy edellyttään aina käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.


1.9.  Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

1.10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.