Kuka on My Milou?

Elä rohkeasti ja intohimoisesti!

Mari perusti My Miloun niille, jotka haluavat elää rohkeasti ja intohimoisesti. Ihmisille, jotka rakastavat kauneutta ja naisellista tyyliä. Niille, joille arki itsessään on niin arvokas, että pelkästään se on syy pukeutua parhaisiin! Eli ihmisille, millainen hän itsekin on.

Marille My Milou oli unelmien toteuttamista, rohkeaa heittäytymistä, intohimoa ja puhdasta rakkautta lajiin. Kun pieneltä kauppiasperheen tyttäreltä kysyttiin, mikä hänestä tulisi isona, vastaus oli kauppias!

My Milou syntyi Pariisissa

Elämä kuljetti kauppatieteiden opintojen pariin ja sitä kautta ulkomaille, mm. Ranskaan Pariisiin, jossa hän tapasi mielenkiintoisen vanhemman rouvan. Mari rakasti hänen tarinoitaan. Madamen elämäntyyli ja kertomukset olivat kiehtovia, sillä hän oli uskaltanut elää rohkeasti ja intohimoisesti omannäköistä elämää mitään anteeksi pyytelemättä. Se oli nuoresta naisesta inspiroivaa. Valmistumisensa jälkeen Mari aloitti työelämänsä suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Elämä näytti juuri siltä kuin sen siinä kohtaa pitikin näyttää. Jokin häntä silti vaivasi. Ei se tuntunut omalta. Jo pienestä asti haaveet omasta kaupasta olivat olleet vahvat. Mutta uskaltaisiko?

Hullu vai vain oma itseni?

Monen mielestä Mari oli liian rohkea ja jopa hullu lähtiessään toteuttamaan omaa unelmaansa vaikeassa suhdanteessa haastavalla toimialalla. Päätös oli kuitenkin tehty. Eikä sen tekeminen lopulta ollut edes vaikeaa. Hän avasi ensimmäisen myymälän Hämeenlinnaan 2014.

Intohimo, rohkeus ja rehellisyys

Nämä kolme asiaa ovat muodostaneet My Miloun arvopohjan ja nämä arvot ovat olleet mukana kaikessa tekemisessämme. Tänä päivänä My Milou konseptiin kuuluvat kivijalkamyymälä Hämeenlinnassa sekä valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa. Keskitymme naisten merkkivaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin. Liikkeessämme huolehdimme siitä, että palvelumme on niin laadukasta, että sinne kannattaa tulla kauempaakin. 

Milou