Kuka on My Milou?

Elä rohkeasti ja intohimoisesti!

Perustin My Miloun niille, jotka haluavat elää rohkeasti ja intohimoisesti.
Ihmisille jotka rakastavat kauneutta ja naisellista tyyliä. Niille joille arki itsessään on niin arvokas, että pelkästään se on syy pukeutua parhaisiin! Eli ihmisille millainen olen itsekin. Uskon, että meitä on enemmän kuin uskotkaan!

Minulle My Milou on unelmien toteuttamista, rohkeaa heittäytymistä, intohimoa ja puhdasta rakkautta lajiin. Kun pieneltä kauppiasperheen tyttäreltä kysyttiin mikä hänestä tulee isona, vastaus oli kauppias! Jos saisin matkustaa nyt aikakoneella ja tavata nuoren itseni, sanoisin tuolle rohkealle tytölle että "Go Girl! We are going to make it!"

My Milou syntyi Pariisissa

Elämä kuljetti kauppatieteiden opintojen pariin ja sitä kautta ulkomaille, mm. Ranskaan Pariisiin, jossa tapasin mielenkiintoisen vanhemman rouvan. Rakastin hänen tarinoitaan. Madamen elämäntyyli ja kertomukset olivat kiehtovia, sillä hän oli uskaltanut elää rohkeasti ja intohimoisesti omannäköistä elämää mitään anteeksi pyytelemättä. Se oli nuoresta naisesta inspiroivaa. Valmistumiseni jälkeen aloitin työelämäni suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Elämä näytti juuri siltä kuin sen siinä kohtaa pitikin näyttää. Jokin minua silti vaivasi. Ei se tuntunut minulta. Jo pienestä asti olin haaveillut tulevani kauppiaaksi. Mutta uskaltaisinko?

Hullu vai vain oma itseni?

Monen mielestä olin liian rohkea ja jopa hullu lähtiessäni toteuttamaan omaa unelmaani vaikeassa suhdanteessa haastavalla toimialalla. Päätös oli kuitenkin tehty. Eikä sen tekeminen lopulta ollut edes vaikeaa. Avasin ensimmäisen myymälän Hämeenlinnaan 2014. Tie ei ole ollut aina helppo mutta matka jatkuu!

Intohimo, rohkeus ja rehellisyys

Nämä kolme asiaa ovat muodostaneet My Miloun arvopohjan ja nämä arvot ovat olleet mukana kaikessa tekemisessämme. Tänä päivänä My Milou konseptiin kuuluvat kivijalkamyymälät Hämeenlinnassa ja Tampereella sekä valtakunnallisesti palveleva verkkokauppa. Keskitymme naisten merkkivaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin. Liikkeessämme huolehdimme siitä, että palvelumme on niin laadukasta, että sinne kannattaa tulla kauempaakin. 

Milou