My Milou Hämeenlinna

Löydät myymälämme Hämeenlinnan keskustan ytimestä,
Kauppapaikka Tavastilasta, Eteläkatu 14.

Meiltä löydät laadukkaan valikoiman naisten vaatteita ja asusteita.

Palveluksessasi on aina osaava henkilökuntamme. Tervetuloa!

My Milou Hämeenlinna

Myymälä avoinna Kauppapaikka Tavastilassa

Ma-pe 11-18, la 11-15

Ajanvarauksella ma-su 10-20

Se mistä oikeasti pidät, ei koskaan ole pois muodista

Niille, jotka haluavat elää rohkeasti ja intohimoisesti.  Ihmisille jotka rakastavat kauneutta ja naisellista tyyliä.  Olemme naisten merkkivaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin erikoistunut myymälä.  Haluamme tarjota sinulle loistavan palvelun ja ratkaisun pukeutumiseen liittyviin haasteisiin ja kysymyksiisi.  Annamme sinulle uusia ideoita, inspiroimme ja viemme sinut pukeutumisessa uudelle tasolle.

Tuotesivulta näet aina ajantasaisen saatavuuden myymäläkohtaisesti. Voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Millainen tuotevalikoima My Miloun Hämeenlinnan liikkeestä löytyy?

Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista naistenvaatteista, -kengistä sekä -asusteista. Valikoimamme on suunniteltu hyvällä maulla, palvelemaan laatutietoisen aikuisen naisen tarpeita, etsitpä sitten yksittäistä tuotetta tai haluat löytää onnistuneen asukokonaisuuden. Tuotemerkkimme ovat tarkasti valittuja, kansainvälisiä merkkejä, joilla jokaisella on oma paikkansa valikoimassamme. Tarjoamme niin trendikästä kuin klassista pukeutumista, mutta tärkeintä meille on vaatteiden laatu ja kestävyys. Haluamme tarjota vain parasta asiakkaillemme.

Esimerkkeinä saksalainen housumerkki Cambio, tanskalainen By Malene Birger, ruotsalainen Busnel sekä By Malina - muutamia mainitaksemme.

Missä liike sijaitsee?
Hämeenlinnan liikkeemme sijaitsee Kauppakeskus Tavastilassa, Hämeenlinnan keskustassa.

Miten pysäköin?
Oman ajoneuvon voi pysäköidä kauppakeskuksen parkkihalliin (aina 2h maksutonta parkkiaikaa) tai liikkeen viereen kadun varteen. Hämeenlinnassa katuparkki on maksullinen. Maksumittari löytyy aivan kauppakeskuksen vierestä.

Voinko varata henkilökohtaisen shoppailuajan liikkeeseen?
Kyllä! Soita meille 040 154 8883, niin sovitaan sinulle henkilökohtainen aika! Voit myös laittaa meille mailia info@mymilou.fi

Lue lisää kuinka voit ostaa omassa rauhassa.

Voinko varata ajan pienryhmälle?
Sekin onnistuu mainiosti! Soita meille 040 154 8883, niin suunnittelemme vierailusi tarpeesi mukaan. Lisäksi järjestämme asiakasiltoja ja tapahtumia myymälässämme itse tai yhteistyökumppaneidemme kanssa. Mikäli olet kiinnostunut, kysy rohkeasti lisää info@mymilou.fi

Tervetuloa My Milou Hämeenlinnan myymälään!
Myymälässämme palveluksessasi on asialleen omistautunut pukeutumisen ammattilainen, jonka tehtävänä on varmistaa, että vierailusi on sinulle miellyttävä ja onnistunut kokemus. Lisäksi hän auttaa sinua kaikissa pukeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Meillä käy paljon tuttuja kasvoja ja uskon ja teemme parhaamme, että myös sinä haluaisit tulla meille uudelleen.

Toivottavasti nähdään pian!

Amanda

Olen My Miloun kauppias, joka rakastaa pukeutumisen monipuolisuutta ja värejä. Haluan rohkaista sinua ilmaisemaan itseäsi ja auttaa löytämään oman tyylisi. Yhdessä voimme luoda upeita kokonaisuuksia ja inspiroida toisiamme uusiin pukeutumisen seikkailuihin.

Katso Amandan omat suosikit

Marianne

Olen saanut työskennellä pitkään vaatteiden parissa. Tunnen aikuisen naisen tyylin ja tarpeet. Autan sinua löytämään ajankohtaisimmat, raikkaat ja nuorekkaat kokonaisuudet laatua ja käytännöllisyyttä unohtamatta.

Katso Mariannen omat suosikit

Anna

Olen muotia seuraava My Miloun markkinointivastaava. Varmistan, että asiakkaanamme saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista asioista ja trendeistä.

Katso Annan omat suosikit

Ella

Olen aikaani seuraava fashionista ja etsin sinulle asukokonaisuudet ammattitaidolla uusimpia trendejä unohtamatta. Olen My Miloun oma kasvatti, jonka myötä tuoteportfoliomme on hyvin hallussa.

Katso Ellan omat suosikit

Funi

Olen ystävällinen, ihmisiä rakastava kauppakoira ja kuljen Marin mukana kaupassa ja toimistossa ilahduttamassa My Miloun asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.