Private shopping

Shoppaa omassa rauhassa!

Heittäydy hemmoteltavaksi ja anna meidän palvella sinua! Vai haluatko jakaa hauskan hetken pukeutumisen parissa ystäviesi kanssa? Anna meidän auttaa. Asiantunteva pukeutumisen ammattilainen on käytettävissäsi! 

Voit varata henkilökohtaisen ostosajan itsellesi tai ryhmälle silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Henkilökohtainen ostosaika on myös hyvä lahjaidea.

Kysy rohkeasti lisää info@mymilou.fi / 040 154 8883

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelua voivat käyttää kaikki asiakkaamme. Henkilökohtaisella ajanvarauksella varmistamme, että pääset myymäläämme silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Sitooko ajanvaraus minua ostamaan?

Aikoja varataan erilaisiin tarpeisiin; toiset haluavat esimerkiksi päivittää vaatekaapin sisältöä, toiset hakevat asua tiettyyn tilanteeseen, toiset haluavat uudet housut tai muun yksittäisen tuotteen ja toiset tulevat hakemaan tyylivinkkejä ja inspiroitumaan. Henkilökohtainen ostoaika ei ole ostopäätös eikä näin ollen sido sinua ostamaan.

Voinko esittää toiveita tapaamiseen?

Jos sinulla on erityisiä toiveita varaamallesi ajalle, pyydämme sinua kertomaan ne. Näin voimme valmistella vierailusi ja pystymme palvelemaan sinua paremmin. Voit myös esittää toiveen kenen henkilön kanssa haluat asioida.

Onko palvelu maksullinen?

Henkilökohtainen ajanvaraus ei maksa sinulle mitään. Voit valita lisäpalveluna ostoshetkeesi maksullisen My Milou Treatin, jolloin tarjoamme vierailusi yhteydessä virvokkeita sekä yllätyslahjan. Varattu aika on itsessään sinulle ilmainen.

Milloin aikoja voi varata?

Näet kalenteristamme mahdolliset vapaat varattavat ajat. Varattava aika voi sijoittua maanantaista sunnuntaihin klo 10-20 välille.

Voinko varata ajan ryhmälle? Mikä on ryhmän koko?

My Milou Private Shopping on mukava tapa viettää aikaa yhdessä ystävien tai vaikkapa työporukan kesken. Tällöin suunnittelemme ajan varaajan tarpeiden mukaan. Suosittuja teemoja yhteisiin ostoshetkiin ovat mm. ajankohtaiset trenditja värit sekä työpukeutuminen. Jotta ostoshetki on ryhmälle miellyttävä ja turvallinen, olemme rajanneet ryhmäkoot 5-20 henkilöön.

Asiakkaidemme kokemuksia

“Hyvä henkilökohtainen palvelu, hyviä yhdistelyideoita, saa erikoisempia vaatteita kuin muista kaupoista Hämeenlinnasta. Aina löytyy jotain mukaan.”
Taina 59 v.

“Iso suositus My Miloulle ja erityisesti ihanalle Marille! Marilla on uskomaton taito kuunnella asiakasta ja auttaa pukeutumaan paremmaksi versioksi itsestään. Liikkeestä poistuu aina hymyssä suin 😊”
Katariina 34 v.

“Käyn Marilla ostamassa kauteen sopivat asukokonaisuudet muutaman kerran vuodessa. Mari osaa valita ja stailata juuri itselle sopivia asukokonaisuuksia ja omaa upean visuaalisen silmän. My Miloussa shoppailu säästää myös huomattavan määrän aikaa – ei tarvitse itse miettiä ja ostaa vaatteita verkosta palautusrumbineen vaan Marilta saa kerralla täyden palvelun. Suosittelen My Milouta kaikille lämpimästi 😊“
Anni 33v.