Tuotemerkkimme

Käytännöllinen vaatekaappi arkeen ja juhlaan

Ylitse pursuava vaatekaappi itsessään ei tee arjestasi erityistä, eikä juhlasta ainutlaatuista. Tee pukeutumisesta toimivaa perustamalla valikoimasi muutamalle laadukkaalle klassikkotuotteelle, jotka inspiroivat sinua ja tuovat varmuutta pukeutumiseen. Yhdistelet tilanteeseen ja sesonkiin sopivan tyylin vaivatta ja vielä nopeasti. Me My Miloussa uskomme, että laatuun ja leikkauksiin kannattaa panostaa. My Milousta ostamasi vaatteet palvelevat sinua pitkään.

Kun haluat jälleen uudistaa tyyliäsi, voit tuoda klassikoiden rinnalle asusteita, kenkiä ja tämän hetken trendituotteita. Autamme rakentamaan sinun “täydellisen vaatekaapin sisällön”, jossa ei ole mitään ylimääräistä ja jokaisella tuotteella on oma paikkansa. Muista! Kun löydät oman tyylisi, se ei mene koskaan pois muodista!

Muotiin rakastuu helposti

Mikä on lempibrandisi?

Valikoimassamme jokaisella tuotemerkillä on ihan oma paikkansa myymälämme kokonaisuudessa. Meille tuotteen laatu on luonnollisesti tärkeää. Kiinnitämme huomiota myös tuotteen ajankohtaisuuteen ja siinä käytettyihin materiaaleihin. Vastuullisuutta unohtamatta! 

By Malina

By Malina ihastuttaa naisellisella ja trendikkäällä tyylillään. Tästä mallistosta löydät vaatteita helmeilevään juhlaan ja casual-tyyliä arkeen. Me My Miloussa rakastamme By Malinan juhlavia mekkoja ja olemmekin poimineet valikoimiimme mallistoista parhaat mekot ja näyttävimmät juhla-asut.

Katso By Malina

Busnel

Ihastuttava klassikko, joka kuuluu My Miloun suosituimpiin tuotemerkkeihin. Merkillä on pitkä, yli sata vuotinen historia, jonka alkuperä on Ranskassa. Nykyisin ruotsalaisessa omistuksessa oleva brändi valmistaa klassikkotuotteita trendikkäällä twistillä. My Miloun valikoimissa merkki tunnetaan erityisesti laadukkaista kultanappisista neuletuotteista sekä untuvatuotteista, josta löytyy aina se täydellisen trendikäs takki tai liivi. Näillä tuotteilla nostat asusi uudelle tasolle.

Katso Busnel

Cambio

Ensiluokkainen housuvalmistaja, joka myy pelkästään naisten housuja. Cambion valikoimasta löytyy jokaiselle vartalotyypille täydellisesti istuvat housut. Olemme valinneet Cambion mallistoista laajan kattauksen erilaisia housuja, klassikoita sekä trendikkäimmät uutuudet. Yleensä tämän tuotemerkin housut ostanut asiakas palaa ostamaan uudelleen, sillä saksalaiset, laadukkaat housut kestävät käyttöä ja palvelevat sinua aina uudelleen kerta toisensa jälkeen. 

Katso Cambio

Katso kaikki tuotemerkkimme

#sustainability

Tiedostavan ostajan haasteet

V-certificate labelled 100% vegan fabric

Vaatealan kestävästä kehityksestä esimerkkinä toimivat useat eri sertifikaatit. Esimerkiksi materiaalien suhteen. Alkuvuonna 2020 seurasimme ylpeänä kuinka Hálo from North oli ensimmäisten joukossa käyttämässä 100% vegaanikuitua tuotteissaan.

“V-label certificated (as in 100% vegan) fabric means there is no animal supplement used in any product nor process. Our European manufacturer is the first and for now the only one with a certificate to produce vegan fabric.”,  kertoo Hálon suunnittelija Jukka Puljujärvi.