Tuotemerkkimme

Käytännöllinen vaatekaappi arkeen ja juhlaan

Ylitse pursuava vaatekaappi itsessään ei tee arjestasi erityistä, eikä juhlasta ainutlaatuista. Tee pukeutumisesta toimivaa perustamalla valikoimasi muutamalle laadukkaalle klassikkotuotteelle, jotka inspiroivat sinua ja tuovat varmuutta pukeutumiseen. Yhdistelet tilanteeseen ja sesonkiin sopivan tyylin vaivatta ja vielä nopeasti. Me My Miloussa uskomme, että laatuun ja leikkauksiin kannattaa panostaa. My Milousta ostamasi vaatteet palvelevat sinua pitkään.

Kun haluat jälleen uudistaa tyyliäsi, voit tuoda klassikoiden rinnalle asusteita, kenkiä ja tämän hetken trendituotteita. Autamme rakentamaan sinun “täydellisen vaatekaapin sisällön”, jossa ei ole mitään ylimääräistä ja jokaisella tuotteella on oma paikkansa. Muista! Kun löydät oman tyylisi, se ei mene koskaan pois muodista!

AW20 Copenhagen

Muotiin rakastuu helposti

Mikä on lempibrandisi?

Valikoimassamme jokaisella tuotemerkillä on ihan oma paikkansa myymälämme kokonaisuudessa. Meille tuotteen laatu on luonnollisesti tärkeää. Kiinnitämme huomiota myös tuotteen ajankohtaisuuteen ja siinä käytettyihin materiaaleihin. Vastuullisuutta unohtamatta! 

Project AJ117

Tanskalainen uusin tuotemerkkimme, jonka inspiraatio kumpuaa naisista. Skandinaavista suunnittelua rennolla boho-twistillä!

Katso Project AJ117

By Malene Birger

"Intelligent but joyful chic". Ihana tanskalainen huippumerkki taitaa olla meidän lempimerkkimme tällä hetkellä. Modernille, tyyliä rakastavalle naiselle.

Katso By Malene Birger

Heartmade by Julie Fagerholt

Erityisesti aikuiselle naisille suunnattua mallisto ja parhaat materiaalit takaavat täydellisen käyttömukavuuden.

Katso Heartmade by Julie Fagerholt

Katso kaikki tuotemerkkimme

#sustainability

Tiedostavan ostajan haasteet

V-certificate labelled 100% vegan fabric

Vaatealan kestävästä kehityksestä esimerkkinä toimivat useat eri sertifikaatit. Esimerkiksi materiaalien suhteen. Alkuvuonna 2020 seurasimme ylpeänä kuinka Hálo from North oli ensimmäisten joukossa käyttämässä 100% vegaanikuitua tuotteissaan.

“V-label certificated (as in 100% vegan) fabric means there is no animal supplement used in any product nor process. Our European manufacturer is the first and for now the only one with a certificate to produce vegan fabric.”,  kertoo Hálon suunnittelija Jukka Puljujärvi.