My Milou Tampere

Myymälästämme löydät uusimmat mallit ja laadukkaan valikoiman naisten vaatteita ja asusteita. Myymälässä sinua palvelee aina osaava henkilökuntamme. Tervetuloa!

My Milou Tampere

Tuomiokirkonkatu 15,
33100 Tampere

MA-PE 11-17, LA 11-15

Suljettuna la 6.11.

Tervetuloa!

Ajanvarauksella ma-su 10-20

Se mistä oikeasti pidät, ei koskaan ole pois muodista

Tampereen liikkeemme on viihtyisä ja elämyksellinen pukeutumisen kohtaamispaikka, jossa tunnet olosi aina tervetulleeksi. Ota hetki aikaa itsellesi, poikkea putiikkiin palveltavaksi tai hakemaan inspiraatiota pukeutumiseesi.

Tuotesivulta näet aina ajantasaisen saatavuuden myymäläkohtaisesti. Voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilman toimituskuluja myymälästä.

Millainen tuotevalikoima Tampereen My Milousta löytyy?
Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista naistenvaatteista, -kengistä sekä -asusteista. Valikoimamme on suunniteltu hyvällä maulla, palvelemaan laatutietoisen aikuisen naisen tarpeita, etsitpä sitten yksittäistä tuotetta tai haluat löytää onnistuneen asukokonaisuuden. Tuotemerkkimme ovat tarkasti valittuja, kansainvälisiä merkkejä, joilla jokaisella on oma paikkansa valikoimassamme.

Esimerkkeinä saksalainen housumerkki Cambio, tanskalainen By Malene Birger, ruotsalainen Busnel sekä Ida Sjöstedt, suomalainen Hálo muutamia mainitaksemme.

Miten huomioimme koronan myymälässä?
Seuraamme ja noudatamme tarkasti ohjeistuksia mahdollistaaksemme turvallisen asioinnin meillä. Tällä hetkellä myyjämme käyttävät kasvomaskeja. Lue lisää miten huomioimme koronan toiminnassamme.

Missä liike sijaitsee?
Myymälämme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, vilkkaalla kävelykadulla hyvien julkisten kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Miten pysäköin?
Oman ajoneuvon voi pysäköidä läheisiin parkkitaloihin tai kadun varteen. Tampereella katuparkki on maksullinen .

Voinko varata henkilökohtaisen shoppailuajan liikkeeseen?
Kyllä voit! Ymmärrämme hyvin eri tarpeita ja osaamme arvostaa yksityisyyttäsi tilanteen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä tai tutustu tarkemmin Shoppaa rauhassa -konseptiimme. 

Voinko varata ajan pienryhmälle?
Sekin onnistuu mainiosti! Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnittelemme juuri teille sopivan inspiroivan hetken. Tutustu tarkemmin Shoppaa rauhassa.

Tervetuloa My Milou Tampereen myymälään!
Myymälässämme palveluksessasi on asialleen omistautunut pukeutumisen ammattilainen, jonka tehtävänä on varmistaa, että vierailusi on sinulle miellyttävä ja onnistunut kokemus. Lisäksi hän auttaa sinua kaikissa pukeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Meillä käy paljon tuttuja kasvoja ja uskon ja teemme parhaamme, että myös sinä haluaisit tulla meille uudelleen.

Toivottavasti nähdään pian!

Mari

Olen My Miloun perustaja sekä kauppias. Innostun helposti pukeutumisen tuomista mahdollisuuksista. Haluan auttaa sinua inspiroitumaan ja saamaan uusia ideoita pukeutumiseen.

Minna

Erityisosaamiseni muodostuu pettämättömästä tyylitajusta, joka yhdistyy pitkään kokemukseeni muodin alalta. Haluan auttaa sinua löytämään “oman näköiset” kokonaisuudet asusteita unohtamatta.

Ella

Olen aikaani seuraava fashionista ja etsin sinulle asukokonaisuudet ammattitaidolla uusimpia trendejä unohtamatta. Olen My Miloun oma kasvatti, jonka myötä tuoteportfoliomme on hyvin hallussa.

Marianne

Olen saanut työskennellä pitkään vaatteiden parissa. Tunnen aikuisen naisen tyylin ja tarpeet. Autan sinua löytämään ajankohtaisimmat, raikkaat ja nuorekkaat kokonaisuudet laatua ja käytännöllisyyttä unohtamatta.

Anna

Olen muotia seuraava My Miloun markkinointivastaava. Varmistan, että asiakkaanamme saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista asioista ja trendeistä.

Funi

Olen ystävällinen, ihmisiä rakastava kauppakoira ja kuljen Marin mukana kaupassa ja toimistossa ilahduttamassa My Miloun asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.