Kevään ja kesän livehetket

My Milou instagram live

Esittelemme uutuudet ja annamme vinkkejä parhaisiin vaatehankintoihin käytännön esimerkein. Pääset tuttuun tapaan seuraamaan LIVE-lähetystä meidän Instagram-kanavalta. Kiitos kaikille mahtavasta palautteesta edellisistä live-lähetyksistämme. 

Tervetuloa mukaan!

Miten LIVE toimii ja miten pääsen mukaan?

Voit seurata live-lähetystä kyseisenä ajankohtana @mymiloustore Instagramissa.

Liven kesto on noin 30 minuuttia. Osallistuminen ei luonnollisesti velvoita ostamiseen. Juontajana ja illan emäntänä toimii My Milou-kauppias Amanda Haapanen tiimeineen.

Voitte esittää kysymyksiä liven aikana chätissä ja vastaamme niihin.

Näin löydät live-lähetyksemme

My Milou Instagramissa

Asiakkaidemme kokemuksia

“Hyvä henkilökohtainen palvelu, hyviä yhdistelyideoita, saa erikoisempia vaatteita kuin muista kaupoista Hämeenlinnasta. Aina löytyy jotain mukaan.”

Taina 59 v.

“Iso suositus My Miloulle ja erityisesti ihanalle Marille! Marilla on uskomaton taito kuunnella asiakasta ja auttaa pukeutumaan paremmaksi versioksi itsestään. Liikkeestä poistuu aina hymyssä suin 😊”

Katariina 34 v.

“Käyn Marilla ostamassa kauteen sopivat asukokonaisuudet muutaman kerran vuodessa. Mari osaa valita ja stailata juuri itselle sopivia asukokonaisuuksia ja omaa upean visuaalisen silmän. My Miloussa shoppailu säästää myös huomattavan määrän aikaa – ei tarvitse itse miettiä ja ostaa vaatteita verkosta palautusrumbineen vaan Marilta saa kerralla täyden palvelun. Suosittelen My Milouta kaikille lämpimästi 😊“

Anni 33v.