Seuraava LIVE
23.9.2021 klo18

Katsotaan yhdessä mitä tänä syksynä kannattaa pukea päälle

Mitä ovat tämän syksyn trendikkäät kuosit ja värit?

Kiitos kaikille mahtavasta palautteesta edellisistä live-lähetyksistämme. Syyskuun livessä meillä on mukana taas ihanat mallit esittelemässä käytännössä miten saat kaiken irti syksyn mallistosta. Mukana on myös meidän uudet merkit ja ostoetu.

Tervetuloa mukaan!

Miten LIVE toimii ja miten pääsen mukaan?

Voit seurata live-lähetystä torstaina 23.9. kello 18:sta alkaen @mymiloustore Instagramissa.

Liven kesto on noin 30 minuuttia. Osallistuminen ei luonnollisesti velvoita ostamiseen. Juontajana ja illan emäntänä toimii My Milou-kauppias Mari Huhtamäki tiimeineen.

Voitte esittää kysymyksiä liven aikana chätissä ja vastaamme niihin. Mukana on taas yllätysetu liven seuraajille eli kannattaa tulla mukaan seuraamaan.

Näin löydät live-lähetyksemme

My Milou Instagramissa

Elä rohkeasti ja intohimoisesti

Kauppias Mari Huhtamäki

Tiedätkö mistä My Miloun Tarina alkoi?

Kiehtovat yksityiskohdat

By Malina

Ruotsalainen By Malina perustettiin vuonna 2010 ruotsalaisen Malin Ek Andrenin toimesta ja siitä lähtien brändi on pysynyt uskollisena alkuperäiselle näkemykselleen: hienostuneelle naisellisuudelle, yksityiskohtien intohimolle sekä rakkautena väriin ja painatuksiin.

Asiakkaidemme kokemuksia

“Hyvä henkilökohtainen palvelu, hyviä yhdistelyideoita, saa erikoisempia vaatteita kuin muista kaupoista Hämeenlinnasta. Aina löytyy jotain mukaan.”

Taina 59 v.

“Iso suositus My Miloulle ja erityisesti ihanalle Marille! Marilla on uskomaton taito kuunnella asiakasta ja auttaa pukeutumaan paremmaksi versioksi itsestään. Liikkeestä poistuu aina hymyssä suin 😊”

Katariina 34 v.

“Käyn Marilla ostamassa kauteen sopivat asukokonaisuudet muutaman kerran vuodessa. Mari osaa valita ja stailata juuri itselle sopivia asukokonaisuuksia ja omaa upean visuaalisen silmän. My Miloussa shoppailu säästää myös huomattavan määrän aikaa – ei tarvitse itse miettiä ja ostaa vaatteita verkosta palautusrumbineen vaan Marilta saa kerralla täyden palvelun. Suosittelen My Milouta kaikille lämpimästi 😊“

Anni 33v.