Hálo, suomalaista
designia ja laatua

Pohjoisen valoilmiöt, revontulet ja yöttömät yöt innostavat kotimaista premium-vaatemerkkiä. Hálon vaatteissa ja asusteissa yhdistyvät korkeatasoiset materiaalit sekä tuotteiden monikäyttöisyys.

Miltä uusi mallisto näyttää asiakkaidemme päällä?

Tänä vuonna päätimme pyytää asiakkaitamme tutustumaan kanssamme hálon uuteen mallistoon. Upeat asiakkaamme Tuula ja Kristel toimivat malleina hálon uutuuksien esittelyssä. Kiitos teille, ihanat naiset!

Asustamalla voit hyödyntää vaatteen juhlaan tai arkisempaan käyttötarkoitukseen

Hálon takana: Marta Valtovirta ja Jukka Puljujärvi


Kysyimme kuulumisia vuonna 2017 perustetun Hálon toimitusjohtaja Marta Valtovirralta ja pääsuunnittelija Jukka Puljujärveltä.

1. Millaiselle naiselle hálon tuotteet on suunniteltu? Miten näette, millainen kuluttaja ostaa teidän tuotteita?

Tuotteet on suunniteltu kotimaista designia ja laatua arvostavalle kuluttajalle, joka on valmis panostamaan hyviin materiaaleihin sekä vastuulliseen lähituotantoon. Designimme puhuttelee ikään katsomatta aina parikymppisestä eläkeikään.

2. Poikkeusolot ovat pakottaneet muuttamaan toimintaa ja tuotevalikoimaa jälleenmyyjäpuolelle, näkyykö tämä teidän tuotevalikoimassanne ja suunnittelussa?

Tuotesuunnittelussa olemme pandemiatilanteesta johtuen keskittyneet monikäyttöisiin asukokonaisuuksiin, joita  asusteita vaihtelemalla voi käyttää niin kotitoimistossa kuin juhlissakin. Maailman tilanteen vaikutukset näkyvät myös tulevassa mallistossa maanläheisinä sävyinä sekä mukavuuden ja tyylikkyyden täydellisenä tasapainona. Mallistossa huokuu vapaus ja vuorovaikutus luonnon kanssa.

3. Viime aikoina kuluttajat ovat sanoneet arvostavansa kotimaisia toimijoita ja haluavansa tukea heitä etenkin poikkeusoloissa. Mitä suomalaisuus merkitsee teille ja millä tavalla se näkyy tuotteissa ja toiminnassa?

Suomalaisuus ja etenkin Lapin luonnon puhtaus ja monimuotoisuus näkyvät suunnittelussa ja inspriraatiossamme. Arvostamme Suomea ja suomalaisuutta suuresti, asumme maailman kauneimmassa ja puhtaimmassa maassa. 

4. Mitä haluatte sanoa kotimaiselle kuluttajalle?

Tukekaa kotimaisia merkkejä, jälleenmyyjiä ja verkkokauppoja, jolloin raha jää Suomeen ja tukee Suomen taloutta ja elpymistä.

Uusi näyttävä hálo-mallisto on saatavilla kattavasti myymälöissä ja verkkossa. Tervetuloa tutustumaan!