Syys-talvimalliston housusuosikit - My Milou

Syys-talvimalliston housusuosikit

Haluatko täydellisesti istuvat housut?

Se on mahdollista.

Naisten vartalotyypit ovat erilaisia ja eikä kaikille sovi sama housumalli. Kuulemme usein asiakkailta, että täydellisesti istuvia housuja on vaikea löytää. Tästä syystä olemme valinneet tuotteisiimme Cambion housut.

Cambio on saksalainen housuvalmistaja, joka on keskittynyt pelkästään naisten housuihin. Mallistot ovat laajoja ja pyrimmekin valitsemaan valikoimiimme ns. perushousuja sekä trendikkäitä malleja, jotta jokainen asiakas löytäisi valikoimistamme juuri ne “täydelliset housut”.

Housutrendit

Cambion housut ovat laadukkaat ja kestävät hyvin kulutusta ja pesua. Kaikki valikoimissamme olevat Cambion housut ovat konepestäviä.

Materiaaleja ja malleja on erilaisia ja siksi mallistosta löytyy housuja jokaiseen käyttötarkoitukseen, etsitpä sitten rennon sporttisia housuja, siistejä klassisia työhousuja tai farkkuja rentoon työpäivään tai vapaa-aikaan ja kyllä, eri vartalotyypit on huomioitu housuvalinnoissa!

Helpon puhdistuksen ja onnistuneiden leikkausten lisäksi on kiinnitetty huomiota siihen, että housun tulee olla edelleen ryhdikäs pitkän päivän sekä useiden käyttökertojen jälkeen.

Syksyn housut naisille 

Olemme myös huomioineet mallistoissamme erilaiset tarpeet lahkeen pituuksiin. Pitkäjalkainen nainen tarvitsee housut, joissa lahkeen pituus riittää. Jos lahkeet taas ovat liian pitkät, ammattitaitoinen ompelijamme lyhentää housut juuri sinulle sopiviksi.

Lisäksi vyötärönkorkeus on asia, joka askarruttaa. Cambion kaikki housut ovat joko keskikorkealla tai korkealla vyötäröllä, joka sopii aikuiseen makuun.

Tämän syksyn hittimalli on vajaamittainen culotte-housu, jota My Milousta löytyy niin trendikkään keinonahkaisena kuin vakosamettisena kahdessa eri sävyssä.

Naisten housut eri sävyissä

Me olemme hyviä housuissa ❤️
Tule palveltavaksi ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydellisesti istuvat housut!

Syysterveisin kauppias Mari Huhtamäki

Naisten muotihousut