Second Hand Info

Myytäväksi kelpaavat kaikki My Milousta ostetut tuotteet. Otamme myyntiin myös luksus-merkkien* asusteita, kuten laukkuja, kenkiä, rahapusseja, aurinkolaseja ym.

Luksus-merkkejä* ovat mm. Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Valentino, Fendi, Hermés ja muut samankaltaiset tuotemerkit. (Henkilökuntamme vastaa sinulle, mikäli olet epävarma luokittelemmeko merkin luksus-merkiksi.) Kaikissa myytävissä tuotteissa edellytys on, että tuotteet ovat aitoja ja merkissä olevan valmistajan valmistamia.

Myyntiin tulevat tuotteet:

  • Naisten vaatteet, kengät ja asusteet
  • Puhtaita ja tahrattomia (pesethän/huollathan tuotteen ennen meille tuomista)
  • Ehjiä ja nukattomia
  • Kuluvaan sesonkiin sopivia

Käytettyjä tuotteita voi ostaa suoraan myymälästä tai verkkokaupasta. Luksus-merkkien tuotteita emme lähetä vaan ne noudetaan suoraan myymälästä. Verkosta ostettaessa lisäämme tuotteisiin 5 euron postitusmaksun. Mikäli tuote palautetaan, myös palautuksesta peritään 5 euron palautusmaksu.

OSTAJAN PROSESSI

1. Tuotteet on hinnoiteltu valmiiksi ja ne ovat esillä My Milou verkkokaupassa ja myymälässä.

2. Voit tilata tuotteen verkkokaupan kautta tai tulla tekemään ostoksen myymälään. Luksus-merkkien tuotteet noudetaan aina myymälästä myös verkosta ostettaessa.

3. Mikäli tilaat tuotteen verkon kautta ja se lähetetään sinulle, veloitamme lähetyksestä 5 euron postimaksun, myymälästä noudettaessa postimaksua ei veloiteta. Mikäli palautat tuotteen, veloitamme palautuksesta 5 euron palautusmaksun. Huomaathan, että palautusaika on lyhyempi second hand-tuotteissa, joka on viisi (5) päivää tuotteen vastaanottamisesta.

4. Ostoksen tehtyäsi saat tuotteesta normaalisti kuitin ja tuote on sinun.

MYYJÄN PROSESSI

1. Varaa aika, jolloin tuot tuotteet myymälään Hämeenlinnaan. Aika varataan sähköpostilla info(at)mymilou.fi. Laita sähköpostin otsikko-kenttään teksti My Milou SECOND HAND.

2. Tuo sovittuna ajankohtana myytäväksi tarkoitetut tuotteet myymälään. Myytäväksi kelpaa My Milousta ostetut tuotteet ja luksus-merkkien asusteet ja kengät. Tuotteiden tulee olla erinomaisessa kunnossa, puhtaita ja aitoja.

3. Henkilökuntamme tarkistaa tuotteet, sopii kanssasi hinnoittelusta ja tekee kanssasi myyntisopimuksen. Myyntisopimus tehdään kuukaudeksi kerrallaan.

4. Sopimuksen päätyttyä saat kuitit myydyistä tuotteista ja sinulle tilitetään oma osuutesi. Myymättömät tuotteet palautetaan sinulle. Tutustu hinnoitteluumme täältä.