Neuleopas - panosta laadukkaaseen materiaaliin - My Milou

Neuleopas - panosta laadukkaaseen materiaaliin

Villoja on monenlaisia ja niillä on paljon eri ominaisuuksia

Olemme ottaneet myyntiin vain tuotteita, joiden materiaalit ovat laadukkaita. Aidot materiaalit tuntuvat päällä mukavilta ja kestää hyvin käyttöä. Käyttömukavuus korostuu  päivälämpötilojen vaihdellessa aurinkoisen paisteen lämmöstä illan koleuteen.

Esimerkkinä kashmir-villa toimii silkin ja perinteisen villan kanssa erittäin hyvin. Aito 100% kashmir-neulepaita on ylellinen ja ajaton klassikko mikä tekee siitä varman valinnan. Hyvän laadun tuntee välittömästi, kun neuleen pukee päälle.  

 

Laadukas neule kestää ja näyttää hyvältä pitkään

Neule on klassikko hankinta, joka on helppo pukea sellaisenaan tai osana kerrospukeutumisessa. Monikäyttöinen neule toimii hyvin arjessa ja työssä vaikkapa kauluspaidan parina.

Tämän syys-talven uutuuksissa korostuu rohkeus. Isot over-sized -mallit ja päälleommellut saumat tekevät neulepuserosta rennon ja samalla tyylikkään. Neule ei ole sidottu varsinaisesti mihinkään tiettyyn vuodenaikaan, mutta syksyllä kelien vaihdellessa laadukkaat materiaalit toimivat miellyttävästi.

Biagio-neule

 Kuvassa By Malene Birger Ana Brick-neule

 

Värit muuttuvat neuleissakin vuosien ja sesonkien mukaan

Mustat, harmaat ja beiget toimivat lähes aina ja näitä on helppo yhdistää muihin vaatteisiin eri käyttötilantenteiden mukaan. Ihanat vaaleat tai luonnonvalkoiset neuleet ovat värikkäitä herkempiä tahroille ja lialle. Tänä talvena suosittelemme kokeilemaan klassikkovärien rinnalla By Malene Birgerin tiilenpunaista tai Davidan trendikästä vaaleanharmaata. Kokeile rohkeasti.

 

Henkilökunnan oma suosikki on Biagio-neulepusero

Syksyn neuleet

Kuvassa By Malene Birger Biagio Plum-neule

 

Neuleen malli on hieman over-sized ja se asettuu kauniisti edestä vyötärön alapuolelle. Neuleen takaosa on hieman etuosaa pidempi. Pehmeä alpakka-neule on joustavaa mukavaa neulosta. Laatikkomainen malli, pudotettu hartialinja ja päälleommellut saumat tekevät neulepuserosta rennon. Pue Biagio-neule korkeavyötäröisten housujen pariksi. Neulepaidan koko on normaali. Koossa S neuleen etuosa on 60 cm. Paita on takaa hieman pidempi ja koossa S sen pituus on 67 cm. Pituus kasvaa 1 cm koon kasvaessa.

Hyvä laatu takaa lukuisia käyttöpäiviä ilman, että tuote menettää ryhtiään. Sopii arkeen ja juhlaan! Tämä neule löytyy valikoimastamme ihanissa syksyn väreissä

Biagio-neuleen alla toimii By Malene Birgerin Leijai-kauluspaita


Onnistunut neulehankinta vuosiksi eteenpäin

Vastuullisuus ja koko tuotantoketjun läpinäkyvyys ovat asiakkaillemme tärkeitä. Käytämme paljon aikaa meille sopivien vaatemerkkien valintaan jotta voisit tehdä onnistuneen vaatehankinnan hyvällä omatunnolla. Edellytämme kaikilta myymiltämme vaatemerkeiltä, että he tietävät neuleidensa raaka-aineiden alkuperän. 


Kun hoidat laadukkaan neuleen oikein, siitä on sinulle iloa moneksi vuodeksi.

Villapesuaine

Suosittelemme neuleiden puhdistukseen By Malene Birgerin Wool wash-pesuainetta.

 

Kashmirvillan hoito - Näin saat Kashmir-villaneuleen kestämään pitkään

Ylellinen ja pehmeä kashmir-materiaali vaatii säännöllistä hoitoa. Kashmir-villasta valmistettu vaate on herkkä ja huono hoito voi johtaa sen tuhoutumiseen.

Kashmir-neuleen perushoito-ohje on säännöllinen tuulettaminen. Käytä kashmir-villavaatetta korkeintaan joka toinen päivä, koska neuleen kannattaa antaa levätä ja tuulettua. 

Kashmir-hoitoharja

Psst... haluamme, että nautit neuleestasi pitkään. Kashmir-neuleen ostajalle tarjoamme kaupan päälle kätevän hoito-harjan.

 

Kashmir-neulevaatteen voi pestä pesukoneessa villalle tarkoitetulla pesuohjelmalla. Materiaali ei kestä korkeita lämpötiloja ja sen vuoksi kashmir-neule kannattaa pestä alle 20 asteen lämpötilassa. Neuleen voi myös pestä käsin. Älä kuitenkaan väännä neuletta kuivaksi vaan anna sen kuivaa tasaisella alustalla, jotta neuleen muoto säilyy. Suosittelemme enintään 1000 kierrosta minuutissa jos linkoat neuleen pesukoneessa.

Käytä vain villatuotteille tarkoitettuja pesuaineita.

Kashmir-neule voi nukkaantua uutena ja se on ohuen kashmir-neuleen ominaisuus, sillä villasta valmistettujen vaatteiden osalta nukkaantuminen kuuluu asiaan. Nukkaantuminen kuitenkin loppuu yleensä kahden tai kolmen pesun jälkeen. Nukkien poistamiseen suosittelemme kashmir-neuleille tarkoitettua kampaa, jolla nukan voi kevyesti kammata pois.

Emme suosittele kashmir-neuleen kuivattamista auringossa tai kuivausrummussa. Tämä voi aiheuttaa neuleen rakenteeseen peruuttamattomia muutoksia, sillä neule voi kutistua tai menettää pehmeytensä. Kashmir-vaatteita ei tarvitse silittää.


Katso kaikki uusimmat neuleemme.